Despre noi

Vă oferim din stocul propriu şi din cel al furnizorilor noştri:

La început am adus în România plãci şi şnururi de etanşare din silicon, apoi furtunuri din silicon transparent pentru industria farmaceuticã şi am continuat cu profilele din silicon şi silicon spongios pentru industria alimentarã. Acum avem în program şi o gama largã de garnituri profilate, garnituri plate, furtunuri cu inserţie metalicã pentru presiuni înalte, plãci, benzi şi profile cu faţã autoadezivã din silicon şi viton dar şi adezivii necesari - produse fabricate exclusiv în Uniunea Europeana (în Germania şi Marea Britanie).

Oferta noastrã s-a întregit ulterior cu produsele companiei CHAMBRELAN – unicul fabricant francez de şine cu ghidare liniarã şi glisiere telescopice cu bile şi unul dintre liderii mondiali ai domeniului având o tradiţie de 60 ani. Denumite în limbajul comun glisiere, şarniere, culise, şine suport, şine culisante, glisiere pentru uşi, glisiere telescopice, braţe telescopice, şine telescopice, ghidaje de translaţie, sisteme cu alunecare, şine glisante sau ghidaje cu bile, aceste produse pot fi utilzate ca glisiere pentru sertare, ghidaje de translaţie, şine suspendate, culise de sertar, glisiere de uşă, şine de întreţinere, culise de mobile, picior telescopic, glisiere pentru mese telescopice, ghidaje orizontale sau verticale pentru uşi.Venim astfel în sprijinul carosierilor, a firmelor care echipeazã vehicule de intervenţie pentru stingerea incendiilor, ambulanţe sau alte vehicule speciale, a fabricanţilor de vagoane şi tramvaie, a producătorilor de mobilier industrial, acelor de porţi, obloane şi uşi glisante şi unui mare numãr de firme din industria constructoare de maşini.

Vă punem la dispoziţie o gama largă de dimensiuni si articole standard, dar şi posibilitatea de a livra soluţii personalizate în funcţie de aplicaţia dvs.

Aşteptăm cu interes solicitările din partea noilor parteneri sau a celor existenţi pe care le vom onora cu promptitudine şi competenţă!3

4

1

2